Diensten van Huntelman

Interim Services

Interim vastgoed management is één van de kerncompetenties van HTS oftewel Vincent Huntelman. Ik heb deze expertise opgedaan in de vastgoedsector bij woningcoorporaties door verschillende typen interim opdrachten en in uiteenlopende rollen uit te voeren. De focus is daarbij niet uitsluitend gericht op het managen van uw projecten, maar helpen u desgewenst ook met het professionaliseren van uw eigen organisatie. Bel me bij een: actute crisis situatie, efficiency operatie, verbeteren concurrentiepositie of organisatie verandering.

Organisatie Services

Inzicht verkrijgen in datgene wat veranderd moet worden is leerzamer en vooral effectiever dan dat veranderingen van bovenaf opgelegd worden. Als betrokken adviseur loop ik vooruit (voorop) in het proces dat gezamenlijk met onze opdrachtgever wordt doorlopen. Ik stimuleer opdrachtgevers zelf knopen door te hakken: mijn rol is die van luisteraar, initiator, innovator, vernieuwer, katalysator, onderzoeker, inspirator, analyticus en ...


Sales en Marketing Services

Klanten vinden, boeien en binden is een kunst. Met alleen databases inrichten, kennis opbouwen en relaties onderhouden bent u er niet. Ook het ordenen en toegankelijk maken van de kostbare informatie binnen uw organisatie is belangrijk. Wij helpen u het maximale rendement uit uw inspanningen te halen door overzicht, daadkracht en praktische oplossingen te bieden.

Informatie en Communicatie Services

Veel bedrijven hebben de laatste jaren behoorlijk geïnvesteerd in de online toepassingen. Echter met wisselend succes. Nu het economisch minder voor de wind gaat, wordt het van essentieel belang de gedane investeringen maximaal te benutten. HTS  helpt de problemen die u nu ervaart bij de inzet van ICT op te lossen en de mogelijkheden van ICT beter te benutten.

Nieuws